martes, 16 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Educació assegura que l’IES de Borriana no ha rebut queixes d’alumnes ni de les famílies

La direcció del centre educatiu ha informat a inspecció que es tracta d'una activitat que s'inclou dins del tema 8 del temari 'L'economia del període d'entreguerres

La Conselleria d’Educació ha assegurat que la inspecció educativa ha sigut informada per l’IES Jaume I de Borriana (Castelló) que no s’ha rebut cap queixa ni de l’alumnat ni de les famílies en relació al cas que ha denunciat aquest dilluns el PPCV sobre l'”adoctrinament i manipulació” en l’educació online que imparteix un docent d’aquest centre “per a atribuir al PP la crisi de la Covid-19”.

Segons ha explicat la Conselleria, la direcció del centre educatiu ha informat a inspecció que es tracta d’una activitat que s’inclou dins del tema 8 del temari ‘L’economia del període d’entreguerres (1918-1939)’, com ho estableix el currículum en el D87/2015 del Consell.

Així mateix, s’apunta des d’Educació que entre els objectius de l’assignatura estan el coneixement de la societat contemporània. “Per açò, aprofitant les circumstàncies que ens està tocant viure amb aquesta pandèmia mundial, van desenvolupar una activitat que pensava relacionar el ‘Crac del 1929’ i la crisi del 2008, amb l’objectiu de proporcionar un aprenentatge significatiu i actualitzat”, ha afegit.

Entre el material de treball hi ha articles publicats en mitjans de comunicació estatals que es basen en dades oficials publicades com de la Confederació de Societats Científiques d’Espanya (COSCE) o el Ministeri de Sanitat, segons Educació.

Últimas noticias

Contenido relacionado