sábado, 20 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Diputació treballa per a crear un front comú amb Generalitat contra els mosquits

L'objectiu és traure de la confrontació política un problema que es repeteix tots els estius i treballar de manera coordinada per a trobar solucions eficaces

L’equip de Govern de la Diputació continua treballant per a aconseguir un acord que permeta aprovar una declaració institucional sobre la lluita contra els mosquits amb el suport de tots els grups polítics. Ho ha explicat el portaveu del PSPV-PSOE, Santi Pérez, en anunciar en la Junta de Portaveus celebrada hui que el seu grup ha presentat una esmena a la moció registrada pel Grup Popular sol·licitant la creació d’un front comú entre Generalitat Valenciana, la pròpia Diputació i els Ajuntaments per a abordar conjuntament el problema.

En el text “s’insta a totes les institucions amb competència en la matèria i que puguen aportar solucions per a eliminar la plaga de mosquits al fet que, de manera conjunta, lleial i coordinada treballen per a aconseguir una solució efectiva i duradora al problema”. L’esmena contempla que la Diputació es comprometa a intensificar els tractaments i informar els municipis del pla de treball que es vaja realitzant, “a fi d’organitzar, compatibilitzar, coordinar i optimitzar aquest tractament amb el pla anual de cada ajuntament”.

En l’esmena de l’equip de govern s’insta a “deixar fora del debat polític la lluita contra els insectes perquè es tracta d’un problema que es ve produint en els últims anys amb l’arribada de les altes temperatures, que requereix una acció conjunta i coordinada”.

Últimas noticias

Contenido relacionado