jueves, 18 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detingut l’autor de 13 robatoris a Almenara

El detingut escalava els habitatges forçant posteriorment les finestres.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, en la població de Sagunt, com a suposat autor de tretze robatoris amb força a l’interior d’habitatges.

La investigació va començar el mes d’octubre del passat any

2019 arran de la recepció de diverses denúncies de robatoris perpetrats en habitatges de les urbanitzacions “Porta de la Mar” i “Nova Almenara” de la població d’Almenara.

Com a resultat de les actuacions dutes a terme a l’interior dels domicilis durant la realització de les corresponents Inspeccions Tècnic Oculars, es va poder determinar el modus operandi, utilitzat, consistent a accedir als domicilis mitjançant escalament i posteriorment forçar les finestres, sostraient del seu interior nombrosos efectes i sobretot electrodomèstics.

En un dels habitatges es van trobar indicis i vestigis que posteriorment després del seu estudi van donar resultat positiu i coincident amb les del detingut.

Han sigut recuperats diversos efectes sostrets que han sigut entregats als seus legítims propietaris. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Borriana. Les diligències instruïdes juntament amb el detingut han sigut entregades en els Jutjats de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado