18:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Noticias de Castellón y provincia

Culla ‘reinventa’ la seua oferta cultural i turística per a l’estiu

Els caps de setmana de juliol i d'agost, diferents activitats serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística de Culla.

L’Ajuntament de Culla ha presentat un complet programa d’activitats “segures”, per a gaudir de l’estiu amb totes les mesures per a evitar contagis per coronavirus.

Tal com ha afirmat l’alcalde, Heredio Bellés, “atés que este estiu serà molt atípic i no podrem celebrar les festes patronals ni els actes més tradicionals, hem dissenyat una variada agenda cultural amb esdeveniments a l’aire lliure i control d’aforaments i distàncies per a garantir la seguretat sanitària dels assistents”.

Així doncs, este municipi de l’Alt Maestrat comptarà, els caps de setmana de juliol i d’agost, amb diferents activitats que serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística amb la qual compte. A més de les visites pel seu centre històric i castell, declarats Bé d’Interés Cultural en 2004 per ser un dels conjunts històrics millor conservats de l’arc mediterrani, els visitants i veïns podran participar de recorreguts guiats nocturns pel Parc Miner del Maestrat, showcooking de productes locals, exposicions de pintura, la “velà” amb il·luminació del poble amb milers de veles, tast de cerveses de Castelló Beer Factory i la presentació del llibre de la seua rogació a Sant Joan de Penyagolosa.

Com a colofó final a esta agenda, el dia 29 d’agost, se celebrarà l’acte de proclamació de Culla com un de ‘Els Pobles més Bonics d’Espanya’. En este esdeveniment s’espera comptar amb la presència d’autoritats provincials, autonòmiques i alcaldes de pobles pròxims que ja posseeixen amb esta distinció.

En les xarxes socials del municipi, així com en el telèfon 678 135 160 o en [email protected], es pot obtenir més informació sobre estes activitats i sobre l’oferta turística de Culla.

Últimas noticias

Contenido relacionado