07:12 - martes, 5 diciembre 2023

Noticias de Castellón y provincia

Sorlí apel·la a votar a Més Compromís “per propiciar un govern de progrés i de política útil”

“Perquè passen coses diferents cal prendre decisions diferents”. Així ha iniciat la candidata de Més Compromís al Congrés, Marta Sorlí, l’acte de tancament de campanya de la formació, celebrat esta vesprada en la plaça Fadrell de Castelló. Sorlí ha recordat que el 28 d’abril “44.748 persones de les comarques de Castelló van confiar en Compromís per a ser garantia de governabilitat a nivell valencià. El 10 de novembre aqueixes mateixes persones poden assegurar un escó de Més Compromís a Madrid. Un escó de diàleg. Un escó de desbloqueig”.

El cap de llista de Més Compromís ha instat a la ciutadania, “als qui van votar opcions progressistes però es van decebre al no consolidar-se un govern progressista, que li planten cara als vetos i als egos perquè superem la crispació, i voten a Més Compromís perquè puguem donar pas a una etapa de política útil, d’acord, de governabilitat”.

Per això, junt amb el candidat al Senat, Jordi Navarrete, Sorlí ha apel·lat a “eixir al carrer, apurar fins a l’últim moment; Parlar amb amics i familiars perquè no es queden a casa. Perquè voten Més Compromís i aconseguir així un govern de progrés que faça polítiques per a la gent; que impulse polítiques verdes i valentes per fer front a l’emergència climàtica; que aposte per polítiques per a les persones i que siga garantia de defensa i consolidació de drets front aquells que volen retrocedir en llibertats”.

Així mateix, ha intervingut el conseller i diputat de Compromís per Castelló en les Corts, Vicent Marzà, qui ha recordat que “Compromís ha demostrat en el Consell ser pont per al diàleg i per a consolidar governs de progrés. Ha impulsat polítiques de millora de la vida de la gent i volem portar a Madrid esta manera de fer política útil que hem demostrat amb fets”.

Últimas noticias

Contenido relacionado