domingo, 23 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló guarda el minut de silenci per les víctimes de la covid i se suma al dol de 10 dies

Municipis i entitats de tota la província s'han sumat este dimecres al migdia a l'homenatge als difunts per la pandèmia del coronavirus.

Municipis i entitats de tota la província s’han sumat este dimecres al minut de silenci per les víctimes de la covid-19. La imatge del respecte i el dolor per les persones que se n’han anat ha tingut el seu homenatge silenciós d’institucions i particulars a les dotze d’este migdia.

També la Diputació Provincial de Castelló ha guardat eixe minut de silenci en memòria de les víctimes per la pandèmia del coronavirus a Espanya, acte en el qual el president de la institució, José Martí, ha llançat un missatge de record i suport a totes les famílies afectades.

La Diputació se suma als 10 dies de dol oficial que ha decretat el Govern d’Espanya, el més llarg de la història democràtica del nostre país, per la qual cosa les banderes exteriors onegen a mitja asta i amb un crespó negre a l’interior.

José Martí ha insistit en la necessitat que les institucions “estiguen prop de la societat, recordant a tots els ciutadans i ciutadanes que ens han deixat” a conseqüència del coronavirus”.

El president de la Diputació destaca que la institució provincial i els ajuntaments “complirem amb este dol, el més llarg de la democràcia”, destacant també l’acte oficial que presidirà el Cap de l’Estat per a recordar a totes les víctimes”, als qui ha traslladat “el nostre sentiment, dol, companyia i afecte”.

Últimas noticias

Contenido relacionado