sábado, 18 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Alumnes de l’IES de Borriana desmenteixen les acusacions cap al seu professor per adoctrinament

Els estudiants inicien un moviment en les xarxes socials amb missatges de suport al seu docent.

Alumnes de 1r de Batxillerat de l’IES Jaume I de Borriana desmenteixen les acusacions cap al seu professor d’història, acusat pel PP d’adoctrinament.

“En cap moment hi ha hagut cap mena d’adoctrinament per part seua. Durant les seues classes dinàmiques el que es fomenta és el debat, vol que opinem i donem arguments de pes, ja que no hi ha una sola veritat”, han assenyalat.

“Hem d’informar-nos en tota mena de premsa i notícies per a formar la nostra pròpia opinió. I el que ell ha fet en la tasca que va proposar és això, posar diversos articles i dir què pensem sobre este tema, en cap moment ha dit que estiga bé o mal el que es diu en ells”, han aclarit.

“Som persones d’entre 16 i 18 anys, se suposa que tenim una certa maduresa i una opinió formada sobre temes actuals, i no per dos articles que adjunte canviarem la nostra manera de pensar. La tasca en si només donava peu a dir la nostra opinió sobre este tema, si donaves una opinió diferent no suposava una penalització en la nota”.

“Ens hem sentit d’alguna manera indignats, perquè sabem que s’ha tret tot de context i que la seua intenció en cap moment ha sigut la manipulació”, han conclòs.

A més, han iniciat un moviment en les xarxes socials amb missatges en suport al seu professor.

Últimas noticias

Contenido relacionado