lunes, 15 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Borriana suspén el Maig di Gras i organitzarà un concert durant la segona meitat de l’any

L'associació Soul Explosion i l'Ajuntament han decidit que els diners de la subvenció es destine a les ajudes de la Covid-19.

L’Associació Soul Explosion i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana han anunciat la suspensió de la qual havia de ser la cinquena edició del festival de música negra Maig di Gras. La celebració de l’esdeveniment cultural estava programada per al cap de setmana del 29 al 31 de maig.

La situació actual i les noves mesures anunciades pel Govern d’Espanya fan impossible la seua celebració i, per tant, encara que el festival no se celebre, l’associació i el consistori han consensuat realitzar un concert i activitats en la segona meitat de l’any per a “mantenir l’essència cultural a Borriana”.

D’altra banda, totes dos parts han decidit que l’ajuda econòmica que rebia l’associació per a celebrar tot el festival es posarà a disposició per a ajudar en les necessitats derivades de la Covid-19 al llarg de l’any.

El conveni que vincula les dos entitats no ha sigut signat i, per tant, el capital que es destinava a la seua celebració es destinarà a col·laborar en la partida econòmica per a les ajudes i mesures municipals de caràcter social i econòmic que implementa l’Ajuntament per l’emergència sanitària de la Covid-19 en la població.

Des de l’associació han assegurat que ja estan treballant amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura per a “una reubicació i programació d’activitats puntuals que puguen desenvolupar-se complint les directrius de seguretat”.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha coincidit en la necessitat d’esta suspensió, però, ha destacat, “no vol dir que l’essència de Nova Orleans que porta el Maig di Gras a Borriana s’acabe, sinó que trobarem el lloc i el moment perquè la second line seguisca present”.

Els membres de l’Associació Soul Explosion havien treballat per a fer una edició diferent, amb bandes de fora del territori espanyol, però “haurem d’esperar”.

Tant l’associació com l’Ajuntament han volgut agrair “la comprensió, confiança i esforç” d’artistes, voluntaris, patrocinadors i entitats col·laboradores, al mateix temps que han assegurat que “tornarem amb més força que mai per a gaudir junts de la música al carrer”.

Últimas noticias

Contenido relacionado