domingo, 14 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Borriana tindrà un “autocine” a la zona marítima este estiu

Altres propostes com els espectacles del festival "A la fresqueta", en la Torre del Mar, també estudien ara com adaptar-se a les mesures de distanciament.

Encara que l’alcaldessa de Borriana no ha volgut desvelar més detalls, Maria Josép Safont ha comentat este divendres que “s’està estudiant la possibilitat d’instal·lar un autocine a la zona marítima“. Així, dins de les propostes de seguir amb l’oferta d’oci a l’estiu, especialment després que finalment es fes oficial la previsible cancel·lació del Arenal Sound, el consistori busca fórmules per oferir alternatives d’oci a la població i dinamitzar l’estiu.

Si la passada setmana es parlava del nou funcionament de les Escoles d’estiu, un altre front és el de la programació cultural. De fet, Safont ha indicat que, per exemple, en el cicle de teatre “A la fresqueta”, ubicat tradicionalment a la Torre del Mar, ja estan plantejant-se la reubicació de l’escenari i s’està estudiant com col·locar les cadires per respectar el distanciament i continuar en esta proposta ja consolidada altres anys.

A més, els tècnics municipals també es plategen l’adaptació d’altres activitats i l’estudi de propostes noves com ara eixe “autocine” que s’ha comentat i del qual la seua ubicació “en la zona marítima” encara està per concretar,

SUSPENSIÓ DE LA NIT DE SANT JOAN

Pel que fa a la nit de Sant Joan, la primera edil de Borriana recorda que “no hi haurà nit de Sant Joan, com a tal, ni accés a la platja”. Per això, a més de fer una crida a la sensatesa, ha indicat que s’establiran d’impositius de seguretat  per a evitar que ningú accedisca a la platja “ni molt menys que es facen fogueres”.

Safont ha recordat que esta mesura, acordada per molts municipis de la província compta també amb el suport de Costes i que ahir mateix es van reunir per parlar respecte dels controls per evitar possibles aglomeracions.

Últimas noticias

Contenido relacionado