15:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Noticias de Castellón y provincia

Les platges de Benicàssim arranquen l’estiu amb dron, banderes blaves i 21 ‘informadors’

La labor d'informació a peu de platja es reforça a partir de hui amb 21 informadors a turistes contractats per la Generalitat Valenciana que ajudaran a fer respectar la normativa sanitària

La bandera Qualitur que certifica l’excel·lència de les platges ja oneja en la costa de Benicàssim després de l’hissat dut a terme este matí. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha acompanyat a l’alcaldessa, Susana Marqués, l’edil de Platges, Elena Llobell, i part de la corporació municipal en l’acte que ha tingut lloc a la platja Heliòpolis. Este reconeixement se suma a les banderes blaves, presents en totes les platges de Benicàssim.

D’altra banda, per al control d’aglomeracions i aforaments a la platja, i en l’aposta de Benicàssim per les noves tecnologies, el dispositiu de control i seguretat a les platges es complementa a partir de hui a través d’un dron dotat amb un sistema d’intel·ligència artificial, capaç de detectar l’excés d’aforament o incompliment del distanciament social, i que prestarà servei durant els mesos de juliol i agost a les platges de Benicàssim.

Finalment, la labor d‘informació a peu de platja es reforça a partir de hui de la mà de 21 informadors a turistes a les platges contractats per la Generalitat Valenciana i que ajudaran a fer respectar la normativa sanitària i així garantir un accés segur a tot el litoral.

Últimas noticias

Contenido relacionado