sábado, 25 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Benicàssim conclou les obres de remodelació del carrer Encarnación Marzá

L'actuació dota de major accessibilitat la plaça de l'Ajuntament i els accessos a Serveis Socials, Recaptació i Consum

L’Ajuntament de Benicàssim ha conclòs les obres de remodelació del carrer Encarnación Marzá amb les quals la plaça de l’Ajuntament guanya en accessibilitat, igual que l’accés als serveis de Recaptació, Consum, Serveis Socials i Jutjat de pau.

Els treballs van començar a la fi del mes de febrer i es van veure paralitzats durant les setmanes en les quals es va prohibir tota activitat no considerada essencial per a evitar la propagació de la Covid-19. Una vegada represes les obres, que s’han prolongat durant mes i mig, ha sigut esta setmana quan s’han ultimat els treballs en el vial.

Com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, entre les millores dutes a terme destaca la nova rampa de formigó amb paviment d’imitació pedra que compta amb l’amplitud necessària perquè les cadires de rodes o carrets puguen accedir als voltants de l’ajuntament així com a l’edifici de la Casa de la Cultura i la biblioteca. 

Carlos Díaz ha continuat dient que “fins ara, els dos carrers que permetien l’accés a la casa consistori tenien un pendent molt pronunciat, sense cap àrea de descans, la qual cosa dificultava l’accés a persones amb mobilitat reduïda”. Amb esta actuació en la qual ha participat la Diputació Provincial de Castelló, el consistori acosta els diferents departaments municipals al ciutadà.

Últimas noticias

Contenido relacionado