sábado, 25 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Benicàssim avança en la contractació de 25 persones dins del Pla d’Ocupació

Labora ha remés a l'ajuntament una preselecció de 80 candidats i ara es valoraran els criteris socials.

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Benicàssim ha rebut hui a les persones preseleccionades per al Pla d’Ocupació que permetrà la contractació de 25 persones desocupades per un període de tres mesos. Durant la jornada de hui i en els pròxims dies, els 80 preseleccionats, tots ells inscrits com a demandants d’ocupació en el Punt LABORA (antic SERVEF), acudeixen per cita prèvia al Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià on són informats de tota la documentació que hauran d’aportar per a continuar amb la selecció. Com ha indicat l’edil de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, “la documentació s’haurà de presentar al Servei d’Informació Ciutadana (SIC) per registre d’entrada fins al 19 de juny i es valoraran els criteris socials”.

Per a la contractació de 25 persones dins del Pla d’Ocupació, l’Ajuntament de Benicàssim destina 203.995,71 euros i forma part del paquet de mesures incloses en la línia estratègica Benicàssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benicàssim per a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació del Covid-19.

Els llocs a cobrir seran huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal, un operari d’usos múltiples, un formador ambiental, deu educadors ambientals, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a reforç en la tramitació d’expedients administratius. Tots ells estaran a jornada completa i amb una duració de tres mesos. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “la millor política econòmica és la creació i manteniment de l’ocupació per això es fa més necessari, si cap, afavorir l’ocupabilitat”. L’alcaldessa ha recordat que, dins de la línia estratègica Benicàssim Dinamitza l’ajuntament destina 3 milions d’euros per a finançar ajudes a autònoms, microempreses i petites empreses, afectades per la crisi econòmica derivada de la propagació del Covid-19. El consistori està ultimant les bases que regiran aquestes ajudes “destinades al teixit productiu local que també se sent assotat per aquesta crisi social, econòmica i sanitària”, ha finalitzat Susana Marqués.

Últimas noticias

Contenido relacionado