martes, 30 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Guàrdia Civil troba “in fraganti” a un home robant en un establiment hostaler de Borriana

Al detingut se li atribueix l'autoria un delicte de robatori en grau de temptativa, un delicte de resistència i desobediència, tres delictes de lesions i un delicte d'amenaces.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor un delicte de robatori en grau de temptativa, un delicte de resistència i desobediència, tres delictes de lesions i un
delicte d’amenaces després de ser enxampat “in fraganti” a punt de perpetrar el robatori en un establiment hostaler de la localitat de Borriana.

L’actuació va començar quan a primera hora del matí els guàrdies civils van tindre coneixement d’un salt d’alarma en un bar de la localitat.

Després de l’arribada van observar a un individu en la teulada del local, sent reconegut pels agents com un veí de Borriana, qui en adonar-se de la presència dels mateixos va intentar fugir des de la teulada fins a la terrassa de l’edifici.

Els guàrdies civils van accedir a l’interior immoble per a arribar fins a la terrassa, observant en el bar nombrosos desperfectes i danys, a més d’un ordinador preparat per a ser sostret, sense haver pogut consumar l’il·lícit per la imminent arribada dels agents.

Durant la fugida, l’home va ser localitzat en el terrat de l’establiment, qui en intentar efectuar la seua detenció, va oposar forta resistència als guàrdies civils.

Per estos motius, la Guàrdia Civil va aconseguir detenir a un home de 24 anys com a suposat autor d’un delicte de robatori en grau de temptativa, un delicte de resistència i desobediència, tres delictes de lesions i un delicte d’amenaces.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Lloc Principal de Borriana.

Últimas noticias

Contenido relacionado