martes, 30 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La remodelació de Borrull, el Caminàs i el PGOU, pendents pel 2020

L'alcaldessa de Castelló i el seu equip de govern confien que alguns dels temes pendents a la ciutat depenen d'altres administracions puguen avançar-se durant enguany.

L’alcaldessa de Castelló confia “en la paraula del President de la Generalitat, Ximo Puig respecte als avanços per aconseguir tirar endavant el PGOU“. Així ho ha explicat en una trobada amb la premsa en la qual ha fet balanç dels sis primers mesos de govern.

Així, el PGOU és una de les grans assignatures que queden encara pendents per la ciutat donat “la complexitat d’informes de diferents administracions que requereix”, com ha assenyalat també l’alcaldessa. De fet, en estos moments, un dels punts en què es troba és incloure les modificacions en l’estudi d’inundabilitat presentat per l’ajuntament a la Conselleria. Per això, el regidor d’urbanisme, Rafa Simó ha assegurat que “en menys de 26 dies haurem enviat als diferents organismes el que ens estan demanant per tirar endavant”, ja que cal no oblidar que el calendari corre i són moltes les conselleries i tècnics implicats.

Un altre dels projectes pendents és el de la remodelació de l’edifici dels antics jutjats de Borrull que en el seu moment es va acordar que seria compartit per Generalitat i Serveis municipals i que encara està pendent. En este cas, l’alcaldessa ha assegurat estar en contacte directe amb els responsables autonòmics per poder tirar endavant. Respecte a la funcionalitat de la part de l’immoble que li corresponga gestionar a l’ajuntament, Marco ha assegurat que “si està Benestar Social de la GV, l’objectiu és que també es troben en eixe edifici tots aquells serveis relacionats que es puguen necessitar”. “És a dir, serveis pels ciutadans, de prestacions”, ha afegit.

En el repàs a obres i infraestructures importants encara pendents, també queda la remodelació del camí Caminàs. Un projecte que junt el del Camí la Plana, estava previst portar-se a terme però que va quedar paralitzat, i els fons del qual, “per a no perdre’s”, com ha recordat la primera edil, van passar a les obres del camí La Plana, recentment finalitzades.

Últimas noticias

Contenido relacionado