miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Ximo Puig anima al PSPV-PSOE de la província a treballar per aconseguir 100.000 vots el 10-N

El secretari general i president de la Generalitat ha destacat que “estem davant d’unes eleccions fonamentals per al futur del país”.

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha iniciat la precampanya en un dinar amb la militància a Almassora i ha animat al partit en la província de Castelló a treballar per a aconseguir els 100.000 vots en esta circumscripció. Puig ha estat acompanyat per les candidatures del PSPV en Castelló al Congrés i al Senat, pel president de la Diputació, Josep Martí, pel secretari general de la província, Ernest Blanch, i per gran quantitat de càrrecs institucionals i orgànics, a més de diversos militants. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha fet d’amfitriona en un dinar que ha reunit a prop d’un centenar de persones.

Ximo Puig ha destacat que “estem davant d’unes eleccions fonamentals per al futur del nostre país. Ens juguem molt, si no hi ha un Govern de veritat i un Govern únic, no es pot donar una imatge de fortalesa i unitat. Per això, vos demane a tots els càrrecs institucionals i a tota la militància que vos impliqueu perquè estes són les eleccions més importants de la història perquè hi haja cohesió territorial i hi haja igualtat. A banda que esta mateixa setmana, la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha assumit l’agenda valenciana pel finançament i això és molt positiu” i afegeix que “sé que fareu un bon treball, però ha de ser un treball màxim, per part de totes i tots, càrrecs institucionals i militància”.

Per la seua banda, Susana Ros, cap de llista pels socialistes de Castelló al Congrés, ha argumentat que “fa 15 mesos va començar una nova etapa en el nostre país gràcies a una moció de censura després d’una sentència que deia que el Partit Popular era un partit corrupte. Des d’aquell moment, hem marcat el camí de la transformació i hem demostrat que es pot governar d’una altra manera. Perquè no és veritat que la dreta gestione millor l’economia, sinó, que li ho pregunten als alcaldes i alcaldesses del PSPV que han heretat el deute del PP i no només han sigut capaços de pagar-la, sinó que han invertit en polítiques socials i no han apujat els impostos”.

El secretari general provincial, Ernest Blanch, ha agraït l’acolliment de l’agrupació d’Almassora i de l’alcaldessa Merche Galí i ha indicat que “jo no vull per a res tornar enrere i veure que tot allò que vam aconseguir en abril i que va fer de Castelló una província socialista caiga en l’oblit. Més de 92.000 persones van donar suport a un govern que prefereix el diàleg a l’odi i que donara solucions i no fera vergonya.

Volien un govern socialista, ens volien a nosaltres” i ha acabat dient que “un bon resultat de Pedro Sánchez el 10 de novembre, és un bon resultat per a les nostres alcaldesses i alcaldes. Cal tornar a activar-nos i pensar en les històries personals que podeu canviar en estos 23 dies que falten per a les eleccions, anem a lluitar fins al darrer vot d’eixe 10-N perquè puga ser diputada la número tres de la llista, Mari Carmen Aguilella”.

Últimas noticias

Contenido relacionado