martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Xilxes viu la jornada festiva dedicada al Santíssim Crist de la Jonquera

La regina i les dames han oferit flors al patró participant en la tradicional ofrena.

Xilxes ha viscut la jornada festiva dedicada al Santíssim Crist de la Jonquera, de manera que els actes religiosos han ocupat gran part de la programació. La solemne missa en honor al patró ha reunit la regina i la seua Cort d’Honor, que han arribat a l’Església de la nostra Senyora de l’Assumpció acompanyades per la banda de música.

En finalitzar la missa tant les representants festives com la comitiva municipal encapçalada per l’alcalde, José Martínez, han acudit a la inauguració de l’exposició de manualitats de María del Mar Díez Tel, organitzada per l’Associació de Mestresses de Casa.

La disparada d’una mascletá de la Pirotécnia Martí de Borriana en la Plaça del Santíssim Crist de la Jonquera ha tancat el matí, mentre que a la vesprada s’ha celebrat l’ofrena floral al Crist i la solemne processó.

La música protagonitzarà la jornada del dilluns 16 de setembre, ja que a la nit els veïns i veïnes podran gaudir del concert de la Unió Musical Santa Cecilia ‘Una nit de cinema amb la UMSCX’ i posteriorment se celebrarà la Nit d’Albaes i Cant d’Estil, a càrrec de la Rondalla Mundial.

Últimas noticias

Contenido relacionado