miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Xilxes celebra l’esmorzar popular i el Tancament Camper

Les exhibicions de dos bous cerrils de les ramaderies ‘El Cotillo’ i ‘Arauz de Robles’ i un bou embolat han posat fi als actes taurins.

Xilxes viu amb intensitat les últimes hores de les festes patronals del Crist, que en la penúltima jornada ha reunit en el magatzem municipal als veïns i veïnes més matiners en el magatzem municipal per a prendre forces amb el popular esmorzar de llonganisses i botifarras.

Seguidament, l’ambient festiu s’ha traslladat al recinte taurí amb motiu del tancament infantil i del VIII Tancament Camper organitzat per l’Associació Eqüestre de Xilxes, que ha demostrat la seua habilitat amb els cavalls per a guiar als bous de la ramaderia ‘El Gallo‘.

Els actes taurins també han estat els protagonistes de la vesprada, de manera que els aficionats han pogut gaudir de l’exhibició dels dos últims bous cerrils de les festes de les ramaderies ‘El Cotillo‘ i ‘Arauz de Robles‘, mentre que per la nit un bou embolat de ‘Hermanos Bellés‘ i l’actuació de l’orquestra ‘La Senda’ han completat la jornada.

Amics del Teatre seran els encarregats de posar el punt final a la setmana festiva el diumenge 22 de setembre. A més, el camp municipal l’Alter acollirà la presentació dels equips del Xilxes CF i de l’Escola Municipal de Futbol, així com un partit entre el Xilxes Amateur i el FB Sagunt.

Últimas noticias

Contenido relacionado