domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vinaròs rep més 90.000€ en subvencions turístiques

La Regidoria ha demanat i tramitat aquesta anualitat diverses ajudes per a portar a terme accions vinculades amb el desenvolupament del Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic 2017-2021, així com el desenvolupament com a Destinació Turística Intel·ligent (DTI).

Turisme Comunitat Valenciana ha atorgat a l’Ajuntament de Vinaròs totes les subvencions que ha tramitat la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic. Entre elles cal destacar aquelles dirigides a inversió i adequació dels serveis i recursos turístics per a destinacions turístiques intel·ligents.

Dins d’aquesta línia la regidoria ha obtingut 10.000€ per al projecte presentat sobre «Platges Intel·ligents», sent Vinaròs, juntament amb Benidorm, Finestrat i Benicàssim les úniques localitats que han rebut aquesta tipologia d’ajudes. El regidor Marc Albella ha remarcat que “es tracta d’oferir nous serveis per als banyistes per tal de garantir unes platges òptimes i sobretot amb prestacions de qualitat, perquè els usuaris puguen gaudir de la costa vinarossenca”.

Les altres ajudes fan referència a l’assegurament de la qualitat turística dels recursos i serveis, de Vinaròs, com a destinació turística des d’un punt de vista integral. Val a dir que la localitat fa importants esforços en aquest punt i treballa en pro de la qualitat com demostra la Q de Qualitat Turística en la Tourist Info, així com les empreses que compten amb el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED), a més de la certificació de les platges i cales de Vinaròs que compten amb el reconeixement de qualitat ISO 14001 que garanteix els serveis i qualitat òptims en platges.

Quasi 17.000 € van destinats a l’impuls de la imatge de Vinaròs com a destinació gastronòmica, consolidant així el calendari gastronòmic anual, el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs i l’impuls de nous productes turístics, com ara pesca turisme que està assolint un èxit considerable aquest estiu.

Gran part de l’import rebut es destina també al servei de salvament i socorrisme en l’àmbit de les platges de Vinaròs, així com a l’atenció i l’acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda a la platja accessible del Fortí.

Altres dues ajudes provenen del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, òrgan depenent de la Diputació de Castelló. Una d’elles és l’ajuda del 50% en l’import total dels nous fullets turístics de Vinaròs com a destinació turística, que ara per ara s’estan preparant. Per a la seua creació s’estan seguint les directrius del Manual d’Identitat Corporativa de la nova imatge de marca de la destinació turística de Vinaròs. La Regidoria, a més a més, ha treballat conjuntament amb l’àrea d’Ocupació per tal d’obtindre una subvenció que es concedeix als municipis turístics per tal d’augmentar la plantilla d’informadors durant la temporada alta.

Per a finalitzar, Albella ha mostrat la seua satisfacció pel gran treball desenvolupat des de la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, i ha afegit que continuaran treballant per garantir uns serveis de qualitat per als veïns i els centenars de visitants que cada any s’apropen fins a la ciutat per gaudir de les vacances, amb l’objectiu d’oferir una experiència excel·lent i fer de Vinaròs un destí més competitiu.

Últimas noticias

Contenido relacionado