miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real i Borriana suspenen les classes per la gota freda

Vila-real i Borriana han decidit suspendre les classes per a demà dimecres, els ajuntaments han pres esta decisió per l’alerta taronja en la qual es troba tota la província de Castelló.

Des de l’ajuntament de Vila-real han informat que també romandran tancades totes les instal·lacions esportives i que “amb l’objectiu de garantir la conciliació laboral, l’Ajuntament posa a la disposició de les famílies que no tinguen cap altra possibilitat, un servei extraordinari de ludoteca, que es prestarà, sense necessitat d’inscripció prèvia, a l’Agencia de lectura Maria de Luna (carrer de Martí l’Humà, 26) de 7.30 a 13 h”.

Per la seua part, l’Ajuntament d’Almassora hi ha comunitat que “a partir de les 19 h informaran si se suspenen les classes per a demà a la localitat”.

Moltes poblacions de Castelló estan mantenint reunions per a decidir que mesures prenen per a la jornada lectiva de demà.

El Centre de Coordinació d’Emergències ha traslladat a la població que aquest episodi es caracteritzarà per la persistència i extensió de les precipitacions, que puga aplegar en alguns casos a quantitats acumulades importants.

Últimas noticias

Contenido relacionado