domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real habilita el dispositiu especial de Tots els Sants i reforça l’horari del bus Groguet

L'Ajuntament de Vila-real posarà en marxa un any més el dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots els Sants, amb un servei de transport públic que facilitarà els desplaçaments fins al cementeri, un recinte que com és habitual ampliarà el seu horari d'obertura els dies 31 d'octubre i 1 de novembre.

Enguany, per primera vegada, el nou servei de transport urbà gratuït amb el qual compta la ciutat de Vila-real s’adaptarà per a donar resposta als usuaris que vulguen acostar-se al cementiri amb motiu d’aquesta festivitat. Així, el bus Groguet es reforça per a donar servei durant els dos dies. El departament de Mobilitat Urbana, ha adaptat els horaris de la línia 2 A i la 2B, per a oferir un millor servei. El 29 d’octubre s’instal·laran cartells addicionals en totes les parades de l’autobús, informant dels horaris extraordinaris.

D’altra banda, el cementeri activarà un horari especial d’obertura: el dijous 31 d’octubre estarà obert de 9 a 19 hores, mentre que el divendres 1 de novembre romandrà obert de 8 a 18 hores.

Cal recordar que l’Ajuntament posa a la disposició dels veïns i veïnes cadires perquè puguen assistir als actes religiosos que organitza l’Associació de Filles de María del Rosari en el cementeri durant el matí de l’1 de novembre. La missa serà gravada perquè es puga retransmetre per les televisions locals.

Així mateix, també s’habilitarà, gràcies a la col·laboració de Creu Roja, un servei d’ambulància tant el dijous 31 d’octubre com el divendres 1 de novembre, i l’associació Acudim facilita cadires de rodes per a les persones amb mobilitat reduïda que les necessiten per a desplaçar-se pel recinte.

Últimas noticias

Contenido relacionado