domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real dona la benvinguda al curs escolar amb les activitats de la nova Avançada Jove i el concert de Funambulista

Avançada Jove, unes jornades que se celebraran entre finals de setembre i principis d'octubre i que comptaran amb cinc activitats, entre les quals destaca el concert acústic que oferirà el grup Funambulista

La commemoració del Dia Internacional de la Joventut tindrà enguany un enfocament diferent a Vila-real, amb la nova iniciativa impulsada per la regidoria que dirigeix Anna Vicens. Es tracta de l’Avançada Jove, unes jornades que se celebraran entre finals de setembre i principis d’octubre i que comptaran amb cinc activitats, entre les quals destaca el concert acústic que oferirà el grup Funambulista.

Vicens ha presentat la programació, que substitueix a la jornada que en els últims anys es realitzava en el Termet i que “malgrat els esforços que es realitzaven des del departament, no tenia una resposta molt bona”. Per aquest motiu, la Regidoria de Joventut ha apostat per l’Avançada Jove, “unes jornades distribuïdes en cinc dies i destinades a xiquets i xiquetes i joves” que es desenvoluparan entre finals de setembre i principis d’octubre “perquè després de l’estiu, i abans de posar-se les piles per al nou curs escolar, puguen gaudir d’aquestes activitats i afrontar les classes amb energia”, assenyala Anna Vicens.

La programació arrancarà dimarts que ve 17 de setembre, amb una festa infantil a les 18.30 hores en la plaça Mossén Ballester, organitzada en col·laboració amb Els Lluïsos. El divendres 20 de setembre el saló d’actes de la Fundació Caixa Rural acollirà un contacontes adaptat a xiquets i xiquetes amb autisme, titulat ‘Cooperants’, a càrrec de Contaclown.

L’acte central de l’Avançada Jove s’ha programat per al dilluns 23 de setembre i serà el concert acústic del grup Funambulista, previst a les 20.30 hores en el saló d’actes de la Fundació Caixa Rural. Vicens ha explicat que l’entrada és gratuïta però és necessària invitació, que es pot recollir en l’Espai Jove, amb un màxim de dues invitacions per persona. El concert està patrocinat per Cadena 100.

La programació continuarà el divendres 27 de setembre, també en la Fundació Caixa Rural, on es programarà el palmarés del festival Cineculpable 2018, “com una forma d’obrir boca per a la pròxima edició del festival”.

Finalment, Avançada Jove abaixarà el teló el dissabte 5 d’octubre al parc de la Maiorasga, amb activitats juvenils, música, inflables, jocs, batucada a càrrec de Sambalea, i masterclass de ràdio Espai Jove, per a acabar la vesprada amb una sessió de dj. L’activitat tindrà lloc de 17 a 20.30 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado