domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real agilita el pagament als clubs esportius

L'Ajuntament de Vila-real ha abonat ja les subvencions corresponents als patrocinis esportius de la temporada 2018-2019 amb les quals el consistori contribueix al foment de l'esport base en la ciutat.

La Regidoria d’Esports i Salut ha agilitat enguany el procés de tramitació d’aquestes subvencions que han repartit un total de 145.000 euros entre 29 clubs esportius locals.
El regidor delegat de l’àrea, Javier Serralvo, ha explicat que, després que en anteriors convocatòries es produïren alguns retards en la tramitació d’aquestes ajudes, “enguany s’ha millorat el sistema de gestió, establint el 30 de juny com a data límit perquè els clubs presentaren la documentació, la qual cosa ha permés avançar un parell de mesos l’abonament dels patrocinis”.

Serralvo recorda que aquestes subvencions s’atorguen en un procés de concurrència competitiva, de manera que les entitats esportives reben una quantitat econòmica en funció del nombre d’esportistes que té cada club i de l’impacte de la promoció que han realitzat de l’Ajuntament de Vila-real i el Servei Municipal d’Esports en les seues activitats i competicions.

Per això, l’assignació dels patrocinis a cada club i el pagament de la subvenció comença a tramitar-se el mes de juliol, una vegada finalitzada la temporada, tal com ha recordat l’edil. Serralvo ha incidit en què “enguany hem intentat accelerar al màxim tot el procés i que els clubs d’esport base disposen d’aquestes ajudes que sabem són fonamentals perquè puguen continuar desenvolupant la seua labor de promoció de l’esport entre els joves”.

Últimas noticias

Contenido relacionado