domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real acomiada les seues festes acompanyant a la Mare de Déu de Gràcia a la seua ermita

Al parc d’Alaplana, el castell ficarà el punt final a unes festes, inoblidables per als veïns de Vila-real, que ja esperen a les de l’any que ve, amb molta il·lusió

La imatge de la Mare de Déu de Gràcia ha tornat a la seua ermita, acompanyada per autoritats, reina i dames i veïns en una processó que marca el final dels 10 dies de festa que Vila-real dedicats a la patrona.

La comitiva, presidida per l’alcalde, José Benlloch, i que també ha comptat amb el president de la Diputació, José Martí, ha partit de l’església arxiprestal, després de l’ofrena de la reina i dames de la ciutat.

 

 

Així, Vila-real posa fi a les seues festes patronals, després d’uns dies replets d’actes per a tots els públics, dels quals han pogut gaudir tant veïns com visitants.

Els actes religiosos en honor a la seua Patrona han començat esta vesprada a l’Església Arxiprestal, on ha tingut lloc l’ofrena de flors a la Mare de Déu de Gràcia per part de la Reina i les Dames d’honor de la Ciutat. En finalitzar la imatge ha eixit en processó pels carrers de la Ciutat, cap a la seua ermita, realitzant diferents parades.

La Fira Gastronòmica, situada en l’avinguda de la Murà acollirà el sopar de fi de festes organitzat i patrocinat per la Junta de Festes, al finalitzar serà el moment de la traca final de festes, des de la basílica de Sant Pasqual fins a l’Ajuntament, a continuació els correfocs a càrrec d’Animarts i de la xaranga Reality Show per la plaça Major i diferent carrera recorreran la ciutat.

Al parc d’Alaplana, el castell a càrrec de la Pirotècnia Martí i patrocinat per Porcelanosa, ficarà el punt final a unes festes, inoblidables per als veïns de Vila-real, que ja esperen a les de l’any que ve, amb molta il·lusió.

Últimas noticias

Contenido relacionado