martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vicent Sales (PP) exigeix a Martí que retorne a Diputació la nòmina que li ha pagat a Manel Martínez sense treballar

El diputat provincial i portaveu del PP, Vicent Sales, creu indigne que un diputat que va anunciar la seua dimisió el 30 de juliol haja cobrat 2.681,24 euros sense treballar. Sales (PP): “El PSPV no pot regalar nòmines amb diners públics mentre en el carrer hi ha gent que a l’estiu fa més hores que un rellotge per a traure’s un sou digne”

El diputat provincial i portaveu del Grup del Partit Popular, Vicent Sales, ha reclamat avui al president de la institució, José Martí, que retorne la nòmina del mes d’agost que ha pagat al diputat provincial Manel Martínez que va anunciar la seua dimissió el passat 30 de juliol. “El PSPV no pot regalar nòmines amb diners públics mentre en el carrer hi ha gent que a l’estiu, i especialment a l’agost, fa més hores que un rellotge per a traure’s un sou digne”.

El portaveu del PP ha sol·licitat per registre informació relativa a les activitats i funcions que ha exercit Manel Martínez en la Diputació des que el passat 30 de juliol fera pública la seua dimissió. “És indigne que el president de la Diputació, José Martí, li abone la nòmina a un càrrec que ha dimitit i no ha treballat. Desacredita a la institució i exerceix un flac favor sobre el servei públic amb el qual durant anys Javier Moliner va prestigiar a aquesta casa”.

Per a Sales, “és urgent que el president de la Diputació retorne aquesta nòmina a tots els castellonencs, perquè en cas contrari estarà demostrant que abans que defensar els interessos de la província protegeix als seus companys de files”. I en opinió del portaveu del PP en la Diputació, “els qui ocupem càrrecs de representació pública és per a servir als ciutadans, no per a servir-nos d’ells en benefici propi”.

Per al Grup Popular, “si açò és al que Martí crida la Diputació del canvi, efectivament, és un canvi, però tristament a pitjor”. Des del PP, Sales confirma la seua intenció “de seguir defensant a la província de Castelló enfront d’els qui no tenen objecció a pagar nòmines als qui no han anat al seu lloc de treball; d’anunciar dimissions que després no es fan efectives; de premiar als qui no han dubtat a aprofitar la seua posició de poder per a garantir-se una alcaldia”.

Últimas noticias

Contenido relacionado