miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vall d’Alba se prepara per a celebrar 10 dies de festes

El programa compta amb més de 70 actes en honor a Sant Joan Baptista i la Immaculada Concepció.

En Vall d’Alba la setmana cultural dona pas a les festes patronals en hornor a Sant Joan Baptista i la Immaculada Concepció, que comencen hui divendres i duraran fins el dissabte 31. La majoria dels 70 actes estan dedicats a activitats taurines i revetlles.

El diumenge se celebrara el VI tancament de bous salvatges a les 12.00 h, al voltant de les 12.45 h es farà la prova del bou salvatge núm.24 i a continuació el concurs d’anelles GnsBellés.

Les festes comencen el dia 23 amb una jornada repleta d’activitats, amb una jornada aquàtica per a mascotes perrunes, l’anunci de les festes i el repartiment d’un detall per part de la Reina i la seua Cort d’Honor, sense perdre de vista el tardeo protagonitzat per “De Cajón“, un sopar d’inici de festes i el concurs de Gran Prix.

El dissabte 24 tenim un dia replet d’actes taurins tant per als més xiquets com per als majors, Prova del bou “SALVATGE” Núm. 42 de la Penya Taurina “l’Espolsó”, sense oblidar el concurs de guinyot, el tardeo actuació d’ART FLAMENC i a la nit l’Orquestra HOUSTON BAND, a continuació, discomòbil BANDALAY.

El diumenge 25 tenim la final del concurs de guinyot, un altre dia replet d’actes taurins amb el VI tancament de bous salvatges a les 12.00 h, al voltant de les 12.45 h és farà la prova del bou salvatge núm.24 i a continuació el concurs d’anelles Gns. Belles, i per a finalitzar el dia el Concurs “La teua Cara Em Sona” que organitza l’Associació de Jóvens.

Vall d’Alba torna a tindre reina des de 2015

Lara Mas Edo va ser l’encarregada el passat dissabte de rebre la corona d’Aurora Traver, reina de 2015. Este any a més la cort se completa amb la presència de les dames Nerea Alba Traver i Shakira Mampel García i les xiquetes Elena Montoliu Gual, Balma Mateu Traver, Ariadna Valverde Ibáñez, Yasmin Sekkoumi Ait Bahcine, Janira Prades Capdevila i Ainhoa Vicent Monfort.

Setmana de festes

El dilluns comença el dia amb jocs aquàtics per als més xicotets, missa de difunts i menjar de la 3a edat. Per a acabar el dia NIT TAURINA, dos bous embolats salvatges i vaquetes fins a les 04.30 de la matinada.

El dimarts comença el dia amb jocs infantils per als xiquets i prossegueix amb bous fins a l’hora per a sopar, hi ha preparada un sopar popular de “Tombet de Bou” i acaba la nit amb l’ORQUESTRA CYGNUS i la discomòbil Kintos 2019 night.

El dimecres és el dia de la Patrona, la Immaculada Concepción, missa, ofrena i processó pel poble. El menjar de penyes que acabara amb una cercavila i festa de l’aigua organitzada per l’Associació de Joves, per a acabar el dia sopa popular i ESPECTACLE MAGIC & SONG en la plaça major.

El dijous és el dia del Patró, Sant Joan Baptista, missa i processó pel poble. Exhibició de bous a la vesprada i nit de Disfresses en la plaça Major, que amenitzara l’Orquestra THE LUXE i Discomòbil THE END.

El divendres és el dia del Sopar de Penyes i amics, a la vesprada hi ha exhibició de bous i vaques i per a acabar el dia ORQUESTRA MAXIMS i Discomòbil BANDALAY.

El dissabte trobem un dia replet d’actes taurins i per a acabar el dia Orquestra LA BÈSTIA i Discomòbil THE END.

El diumenge és l’últim dia de festes, a les 9.00 h és l’entrada de bous i cavalls, a la 13.00 h l’entrada de 6 bous i a la vesprada el concurs de retallades, en finalitzar gran Correfoc de Fi de Festes.

Últimas noticias

Contenido relacionado