viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Alba es disfressa per a convertir el carrer en un colorista carnestoltes

Més de mig miler de valldalbencs es van disfressar per a encarar, en un ambient colorista i divertit, la recta final d'unes festes patronals que s'estan desenvolupant amb èxit de públic i organització

La nit de disfresses que va tindre lloc la nit d’ahir, dijous, i diversos centenars de valldalbencs van prendre part a través de 35 penyes o grups inscrits, alguns amb més de 40 membres; encara que també va haver-hi molts veïns que, de manera independent, van abandonar les seues indumentàries habituals per a convertir-se en tota mena de divertits personatges i inundar els carrers de color i diversió.

Entre tots els grups participants es van sortejar una sèrie de regals, patrocinats per l’Ajuntament de la localitat. No es va tractar d’una prova competitiva, i l’Ajuntament “valora i agraeix l’esforç de tots per a convertir els nostres carrers en un divertit carnestoltes”, assenyala Barrachina.

Així, amb un bon humor i un excel·lent ambient de germanor, la Vall d’Alba encara la recta final d’unes festes patronals que, sens dubte i segons afirma l’alcaldessa, “s’estan caracteritzant per ser molt populars i participatives”.

Últimas noticias

Contenido relacionado