martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Un menor ferit greu en un accident entre un cotxe i una bicicleta a Castelló

Un menor de 16 anys ha resultat ferit greu com a conseqüència d'un accident de trànsit entre un cotxe i una bicicleta en l'Avinguda del Mar de Castelló.

Un menor de 16 anys ha resultat ferit greu com a conseqüència d’un accident de trànsit produït a les 9 hores del matí entre un cotxe i una bicicleta en l’Avinguda del Mar de Castelló.

Segons fonts de la Policia Local de Castelló, sobre les 9 hores s’ha produït un accident de trànsit en l’avinguda del Mar entre un turisme i un ciclista.

Per circumstàncies que està investigant la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents, un turisme ha col·lidit amb un ciclista de 16 anys que ha resultat ferit molt greu.

Fins al lloc del succés s’ha desplaçat una unitat del SAMU, i a la seua arribada el ciclista es trobava en parada cardiorespiratòria, l’equip mèdic ha aconseguit recuperar les seues constants vitals i posteriorment ha sigut traslladat fins a l’Hospital General Universitari de Castelló.

Mentre la persona ferida rebia atenció mèdica en el lloc de l’accident, els agents de la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents han recollit la manifestació del conductor del vehicle implicat, un home de 47 anys, el qual ha donat negatiu tant en la prova d’alcoholèmia com de drogues.

Per últim,la Policia Local de Castelló ha tallat al trànsit un dels carrils de l’avinguda del
Mar durant aproximadament una hora mentre els agents de la Unitat d’Atestats
realitzaven les labors d’investigació de l’accident i es retiraven de la via les assistències mèdiques i el vehicle implicat en el sinistre.

Últimas noticias

Contenido relacionado