martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Un conductor que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia s’empotra contra l’Hospital Provincial

Després de perdre el control, ha colpejat diversos arbres, un quadre semafòric situat sobre la vorera i finalment s'ha encastat contra la tàpia de l'Hospital Provincial.

La Policia Local de Castelló ha intervingut esta matinada en l’encreuament de l’avinguda Gran Vía Tárrega Monteblanco amb el carrer Padre Jofre en un aparatós accident de trànsit en el qual ha estat implicat un sol turisme el qual, després d’eixir-se de la via, ha col·lidit violentament contra la tanca que delimita el recinte de l’Hospital Provincial.

El sinistre s’ha produït al voltant de les quatre de la matinada quan, per causes que està investigant l’equip d’Atestats de la Policia Local de Castelló, un turisme marca Volkswagen Passat de color gris s’ha eixit de la calçada en accedir a l’interior de la glorieta situada en la confluència del carrer Padre Jofre amb l’avinguda Gran Vía Tárrega Monteblanco i després de perdre el control, ha colpejat diversos arbres, un quadre semafòric situat sobre la vorera i finalment s’ha encastat contra la tàpia de l’Hospital Provincial. Nombrosos veïns, que han escoltat el fort impacte, han alertat al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 de l’accident de trànsit.

Fins al lloc s’ha acostat immediatament una patrulla de la Policia Local, la qual ha localitzat el sinistre i al conductor del turisme accidentat, qui no presentava cap lesió encara que sí evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol pel qual els agents han sol·licitat la presència de la Unitat d’Atestats. El conductor, M.G.S., de 29 anys ha sigut sotmés a la prova d’alcoholèmia i ha quadruplicat la taxa permesa, per la qual cosa la Policia Local de Castelló li investiga per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques i estar implicat en un accident de trànsit.

Quant als danys materials ocasionats amb motiu del sinistre, a més del turisme implicat, que ha patit múltiples danys en la totalitat del vehicle, també s’han vist afectats un arbre ornamental, deu metres de la tanca perimetral de l’Hospital General i un quadre elèctric que regula els semàfors de tota la zona. Este ha sigut arrancat de base pel vehicle sinistrat i diverses de les seues peces han aparegut a més de quaranta metres del punt de l’accident pel qual l’impacte del turisme sobre la instal·lació elèctrica ha sigut molt violenta.

Últimas noticias

Contenido relacionado