miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Txema Guijarro: “No permetrem que es vete a 3,7 milions de votants”

El secretari general de Podemos en el Congrés adverteix a Castelló que “determinats poders de l'Estat s'han conjurat per a impedir que Unides Podem ocupe espais de Govern”

El diputat nacional i secretari general de Podemos en el Congrés dels Diputats, Txema Guijarro, ha defensat en una conferència a Castelló un govern de coalició i ha criticat que el PSOE està sucumbint davant les pressions de determinats “poders de l’Estat. Guijarro ha considerat que aquesta aliança és la fórmula que millor reflecteix l’actual representació parlamentària i garanteix, a més, l’execució d’una agenda social i transformadora.

“Fa huit anys, a Espanya es va viure una autèntica revolució democràtica, en la qual la ciutadania va impugnar el paper tradicional dels nostres representants polítics, i va reivindicar la capacitat de fer política per si mateixa. Si no fas política, te la fan, déiem llavors. Per això, no permetrem que es vete a 3,7 milions de votants, ni que se’ls diga que el seu vot val menys que el dels altres”, ha explicat el dirigent de Podemos en la seu de l’organització castellonenca en un acte que ha comptat també amb la presència del secretari general de Podem Castelló i portaveu del grup municipal de la confluència, Fernando Navarro.

Guijarro s’ha mostrat crític amb la proposta de Pedro Sánchez de governar en solitari amb suport des de l’oposició de Podemos. “Això només portarà a un govern fràgil i inestable, incapacitat per a dur a terme les transformacions que necessita el nostre país, perquè quedarà a costa d’aquestes mateixes pressions, ha subratllat el dirigent morat.

“Sabedors que el nostre únic compromís és envers la ciutadania, determinats poders de l’Estat s’han conjurat per a impedir que Unides Podem ocupe espais de Govern; de moment -i per desgràcia- el PSOE està sucumbint a aquestes pressions, seduït per la possibilitat de no compartir responsabilitats amb ningú», hi ha asseverat.

Últimas noticias

Contenido relacionado