miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Tres ferits per un atropellament a Castelló

Sobre les 9 hores del matí s'ha produït un atropellament en l'encreuament del carrer Ciscar amb l'Avinguda Germans Bou de Castelló.

Sobre les 9 hores del matí s’ha produït un atropellament en l’encreuament del carrer Ciscar amb l’Avinguda Germans Bou de Castelló.

Tres persones que creuaven per un lloc no habilitat (fora de pas de vianants i una d’elles minusvàlida amb un caminador) han resultat atropellades per un turisme.

El conductor del turisme no presentava símptomes d’embriaguesa o drogues i les tres persones atropellades han resultat ferides.

El CICU, després de rebre l’avís, ha mobilitzat una unitat de SVB i una unitat del SAMU.

Els serveis mèdics han assistit a una dona de 82 anys per possible fractura de fèmur, una altra dona de 64 anys per contusions i a un home de 67 anys per contusions en un turmell.

Posteriorment, tots ells han sigut traslladats a l’Hospital General Universitari de Castelló.

Les tres persones lesionades, després de rebre assistència sanitària en el lloc del sinistre, han sigut traslladades fins a l’Hospital General de Castelló. Al cap de poques hores, l’home i la dona que han ingressat amb pronòstic lleu han sigut donades d’alta mentre que la dona de 82 anys amb mobilitat reduïda, s’ha quedat ingressada en el centre hospitalari a l’espera d’avaluar les seues lesions.

Quant al conductor implicat en el sinistre, un home de 47 anys, este no presentava símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques o drogues en el moment de l’accident de tràfic i ha prestat declaració davant els agents de la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents, els quals han recollit les petjades i vestigis de l’accident amb la finalitat de confeccionar el corresponent atestat.

Últimas noticias

Contenido relacionado