miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Tres empreses opten a la reposició de la gespa de Boqueres a Almassora

El concurs públic té un pressupost de licitació de 180.500 euros.

Tres empreses han optat al concurs públic per a la reposició de la gespa dels camps de futbol de Boqueres a Almassora. El pressupost de licitació per a escometre la reforma és de 180.496,66 euros i té un termini d’execució d’un mes. La intervenció permetrà millorar la qualitat de l’herba artificial per a garantir la comoditat de totes les persones que practiquen esport en aquesta instal·lació i previndre també l’aparició de lesions.

El sistema actual d’herba artificial es va inaugurar en 2004 i es troba en “deficients condicions” per al joc, segons l’informe dels tècnics municipals. És per això que l’Ajuntament d’Almassora ha tret a concurs la seua reposició per a solucionar la pèrdua de verticalitat i trencament de la fibra, així com la pèrdua de les propietats biomecàniques pròpies del camp, i per a satisfer així la demanda de les persones usuàries de la instal·lació.

Aquesta compta amb la gespa que s’utilitza per a entrenaments diaris i partits de cap de setmana dels diversos equips. Després del desgast per l’ús durant els últims 15 anys, el contracte de reposició engloba la retirada de la gespa artificial existent en el camp de futbol 11 i el subministrament i instal·lació del nou, combinat de fils monofilaments i fibrilats en la mateixa puntada, amb una superfície de 6.432 metres quadrats.

En concret, l’empresa que guanye el concurs públic tindrà un mes per a desmuntar l’existent amb maquinària específica, fer apilament dels rotllos de gespa i dels farciments d’arena i cautxú, adequar la base suporte de la gespa i subministrar el nou, que tindrà 60 mil·límetres d’altura per a una superfície de 96 metres de llarg per 67 metres d’ample. L’adjudicatària també haurà d’inserir les línies de marcació de futbol 11 i dos marcatges de fúbtol 7.
Finalment, el plec de condicions inclou el llastrat de la nova gespa amb reaprofitament de material de farciment recuperat del desmuntatge anterior i l’aportació del nou necessari, a més del llastrat amb arena i cautxú nous per a completar la càrrega necessària segons indicacions del fabricador i resultats de l’assaig. L’empresa també es farà càrrec de la reinstal·lació de l’equipament esportiu existent.

El regidor d’Esports, Sergio Gómez, ha recordat el compromís de l’Ajuntament d’Almassora de millorar les instal·lacions de Boqueres i previndre les lesions de, entre altres, els i les futbolistes que l’utilitzen diàriament per a la pràctica esportiva, al mateix temps que ha demanat disculpes per les molèsties que puguen generar els treballs de substitució.

Últimas noticias

Contenido relacionado