Tormo (PP) exigeix protegir a Almassora de la retallada sanitària en Pío XII i en la platja

En 2011 el PP va obrir el Centre Sanitari Integrat de Pío XII amb especialitats que el PSPV ha anat retallant, com l'horari d'atenció del consultori de la costa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Venim a treballar pels nostres veïns per a garantir-los prestacions i ampliar-los serveis, no per a retallar-los pilars fonamentals com l’atenció mèdica”. María Tormo, regidora i portaveu del PP en l’Ajuntament d’Almassora, ha fet aquestes declaracions després de la retallada que en matèria sanitària ha patit la localitat.

“En 2011 vam obrir un Centre Sanitari Integrat que en mans de l’esquerra ha patit retallades en especialitats que obliguen als nostres veïns a traslladar-se a centres hospitalaris de Castelló. A més d’un minvament del servei es produeix un important problema de mobilitat que pateixen, sobretot, els nostres majors”.

María Tormo ha proposat “defensar als nostres veïns” enfront “dels qui solament defensen a les seues sigles”. Perquè, tal com considera la portaveu del PP, “intentar justificar retallades en sanitat fa un flac favor a la nostra població i demostra, a les clares, que els qui avui ens governen pensen abans a defensar al seu partit que als veïns per als quals governen”.

L’esquerra a Almassora, primer amb Compromís i ara amb Ciutadans, “hauria de treballar per garantir l’ampliació de prestacions, no el minvament en l’excel·lència sanitària. Ja han demostrat quin és el seu objectiu a nivell provincial, desmantellant un hospital de referència com és l’Hospital Provincial, i a Almassora han deixat clar que no importa retallar en serveis mèdics mentre el Consell alimenta la nòmina d’assessors i càrrecs públics”.

La portaveu del PP ha manifestat el seu desig “de treballar braç a braç amb els nostres veïns, per a traslladar les seues necessitats i exercir d’altaveu de les seues protestes i demandes”. Perquè “des de la humilitat i amb la ferma convicció del treball i la vocació de servei públic, desitgem treballar per garantir el benestar i la qualitat de vida als nostres ciutadans enfront de les contínues retallades i càstigs de l’esquerra”.