domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Territori escomet la instal•lació d’un elevador en l’escenari del Auditori Municipal de Vila-real

L’Auditori Músic Rafael Beltrán de Vila-real serà en breu totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda una vegada completades les obres d'instal·lació d'una plataforma elevadora d'accés a l'escenari.

L’Auditori Músic Rafael Beltrán de Vila-real serà en breu totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda una vegada completades les obres d’instal·lació d’una plataforma elevadora d’accés a l’escenari. Aquests treballs, que s’estan escometent en aquests dies, suposen una inversió de 14.078 euros, a càrrec de la Regidoria de Territori.

L’àrea que dirigeix l’edil Emilio M. Obiol ha optat per un elevador vertical com a solució per a facilitar l’accés a l’escenari de les persones amb dificultats de mobilitat, descartant l’alternativa de col·locar les habituals rampes, ja que per a complir la normativa, hauria sigut necessari eliminar les cinc primeres files del pati de butaques, reduint l’aforament de l’auditori.

“Amb la instal·lació d’aquesta plataforma elevadora, per fi l’Auditori Municipal estarà completament adaptat i accessible per a les persones amb dificultats de mobilitat, avançant notablement en seguretat, accessibilitat i inclusió, a més de donar compliment a la normativa vigent”, recorda el regidor de Territori.

Últimas noticias

Contenido relacionado