miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Tallers infantils, passatge del terror i cinema en el Halloween d’Almassora

Sant Felip, Ateneu, Recinte i Casa de la Cultura acullen els actes de la festivitat.

L’Ajuntament d’Almassora ha tancat la programació per a obrir les celebracions d’Halloween a totes les edats. Tallers infantils, passatge del terror per a joves, cinema de por i nit amb música de dj componen els actes previstos des del consistori per a sumar-se a la festivitat de Tots Sants.

D’esta forma, la programació arrancarà el dijous a les 17 hores en el centre social de Sant Felip, on estan convocats els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys per a participar en tallers de manualitats, danses, pintacares temàtic, inflables i altres sorpreses. La festa s’allargarà fins a les 19.30 hores.

Per part seua, el públic juvenil tindrà a la seua disposició el passatge de terror en l’Ateneu Jove. De 20.30 a 23.30 hores, el centre del carrer Sant Bàrbera obrirà les seues portes al misteri per a majors de 12 anys. L’activitat de Hallowen es traslladarà al Recinte Fester passada la mitjanit per a gaudir de la música del dj Kensi Núñez fins a la matinada per a aprofitar la festivitat de l’endemà.

Ja en la jornada del dia 1, la Casa de la Cultura també obrirà les seues portes al terror amb la projecció de la pel·lícula ‘La monja’. El públic interessat pot recollir les invitacions en el mostrador del edifici municipal abans que arranque la projecció, prevista per a les 19 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado