miércoles, 17 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Surten a licitació les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló

El projecte s'emmarca dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i té un pressupost base de licitació de 131.292,28 euros (IVA inclòs)

Les actuacions consistiran a impermeabilitzar cobertes per a eliminar humitats i a reparar paviments. El projecte s’emmarca dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i té un pressupost base de licitació de 131.292,28 euros (IVA inclòs).

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació de les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló, la primera de les actuacions previstes dins de programa Edificant de la Generalitat Valenciana. La licitació s’ha dividit en dos lots diferents: un per a reparar la façana sud-oest de l’edifici nou del col·legi, i l’altre per a la resta d’actuacions.

En concret, les actuacions que es duran a terme tenen com a objectiu eliminar les contínues filtracions que es produeixen tant a l’edifici d’ampliació general com al de cuines. També es preveu el segellat i la reparació de les finestres de l’edifici més antic del centre, amb l’objectiu d’eliminar les filtracions que provoquen humitats a les parets interiors del centre.

A més, també s’actuarà sobre la façana de l’edifici central, que com a conseqüència de les contínues filtracions s’ha anat deteriorant, amb el risc de despreniment que comporta. Finalment, també es tornaran a pavimentar les zones de jocs, una part amb paviment de cautxú i l’altra amb una aplicació de paviment de sorra, per tal d’augmentar la seguretat.
El termini d’execució de les obres és de quatre mesos, i compta amb un pressupost base de licitació de 131.292,28 euros (IVA inclòs). Les propostes es poden presentar fins al 30 de setembre (inclòs).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable també de l’Àrea d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per la licitació de les obres i ha destacat que «serà el primer pas per a executar un projecte molt necessari per al centre». Miralles ha assegurat que «intentarem que les obres s’executen en el menor temps possible per tal d’interrompre el més mínim el desenvolupament normal de les classes».
Podeu consultar aquí els detalls de la licitació.

Últimas noticias

Contenido relacionado