domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Suera inaugura la rehabilitació de la ‘Casa dels Mestres’ realitzada amb les ajudes del Pla 135 de la Diputació

El president de la institució provincial i alcalde del municipi, José Martí, ha estat acompanyat de la vicepresidenta, Patricia Puerta.

La ‘Casa dels Mestres’ de Suera ha tornat a obrir hui les seues portes totalment reformada, gràcies a la inversió de 63.446,07 euros que ha realitzat l’Ajuntament de la localitat amb les ajudes del Pla 135 de la Diputació de Castelló. José Martí, alcalde de Suera i president de la Diputació, ha estat acompanyat en la inauguració de la vicepresidenta provincial, Patricia Puerta, i els membres de la corporació municipal.

La ‘Casa dels Mestres’ és un edifici sociocultural que alberga diferents serveis municipals com l’oficina de Correus o biblioteca municipal. A més, compta amb una sala d’exposicions i conferències, i acull algunes activitats de la Unitat de Respir per a la Gent Gran.

Les obres han consistit en la rehabilitació integral de la segona planta de l’edifici (en la qual s’ha renovat el sòl, les parets, la talla, les finestres, etc.); la instal·lació d’un ascensor, una inversió molt important que garanteix l’accessibilitat de l’edifici per a totes les persones majors i/o amb mobilitat reduïda; i l’adequació del semisoterrani de la casa, que a partir d’ara serà utilitzat pel Centre Cultural Suera per a realitzar una exposició permanent.

Martí ha agraït a la vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, la seua presència en aquest acte i ha destacat la importància d’aquest espai per a potenciar els serveis socials i com a espai cultural del poble. El president ha indicat que aquest tipus d’actuacions van en la línia de gestió que vol realitzar el nou equip de govern provincial “volem una Diputació que siga útil, que oferisca serveis allí on no hi ha, que ajude realment pobles i ciutats, que millore la qualitat de vida de tots els castellonencs i els garantisca els mateixos drets i les mateixes oportunitats visquen on visquen”.

Per part seua, Patricia Piuerta ha explicat que és molt important invertir en edificis multifuncionals com aquest per a mantindre els pobles vius, sobretot oferint uns serveis socials de qualitat que permeten a la gent continuar vivint en els seus municipis, i lluitar així contra la despoblació.

Últimas noticias

Contenido relacionado