martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Sorlí: “El 10N superarem el vot dual al Congrés”

La cap de llista de Més Compromís al Congrés per Castelló participa en l'empedrao de pre-campanya organitzat pel col·lectiu de Vila-real.

“Les enquestes, enquestes són i cal fer-los un cas relatiu”. Així ha iniciat el seu parlament la candidata de Més Compromís per Castelló al Congrés, Marta Sorlí, durant la participació en l’empedrao organitzat pel col·lectiu municipal a Vila-real. Això no obstant, ha avisat la militància i simpatitzants que “tots els pronòstics indiquen que la ultradreta avança a tot l’Estat i que a la circumscripció de Castelló és el nostre rival a batre”, ha subratllat.

Sorlí s’ha referit també al fenomen del vot dual que, a les passades eleccions generals i autonòmiques del 28A, va fer que milloraren els resultats de Compromís a les Corts arreu de les comarques de Castelló però que alhora va deixar sense escó a la coalició al Congrés.

“Les 44.700 persones que van voler govern del Botànic ara saben que serem l’alternativa progressista que farà útil el seu vot a Madrid. La ciutadania està cansada de mentides i vol que facilitem allí també els pactes perquè els pactes són sinònim de govern dedicat a les persones, com ja han demostrat a València companyes com la diputada Mònica Àlvaro”, ha dit la candidata.

“El 10N hem de ser més que els zombis de la ultradreta, hem de plantar cara als fantasmes del passat i al feixisme per garantir un escó de consens i de diàleg”, ha dit Sorlí, qui ha conclòs que “hem de frenar als senyors que, com avui ha passat a l’Ajuntament de Castelló, obstaculitzen la condemna institucional a la violència masclista i amenacen els drets d’igualtat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado