martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Sorlí apel·la a la mobilització perquè només Més Compromís facilitarà un govern progressista

Sorlí: "Vot útil és aquell que desallotja la dreta del Govern, però que a més garanteix i no bloqueja governs de progrés".

“Enfront dels qui ens han obligat a repetir les eleccions, el vertader vot útil per a conformar un govern progressista serà Més Compromís”, així ho ha assegurat la candidata de Més Compromís al Congrés per la demarcació de Castelló, Marta Sorlí, qui ha recordat que “Més Compromís és l’única opció política que no ha defraudat la ciutadania, perquè no ha impedit formar un govern. Tot el contrari. El vot de Compromís ha estat sempre per l’acord i del costat d’un govern progressista, com demostra ací en el Botànic i com va demostrar en votar a favor de la moció de censura que va apartar a la dreta del Govern de l’Estat”. De fet, ha afegit, “som l’opció que evitarà que el PSOE pacte amb la dreta”.

Sorlí ha fet estes declaracions a Borriana, poques hores després de registrar-se oficialment la candidatura de Més Compromís, en una sessió de treball de Compromís en el qual va estar acompanyada pel Conseller d’Educació, Vicent Marzà, la portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mònica Àlvaro, el diputat autonòmic Silverio Tena, així com d’alcaldes i portaveus de Compromís en la Plana Baixa.

Durant la trobada, Sorlí va apel·lar a la mobilització als representants i militants de Compromís posat que “dels resultats a Madrid dependrà que hi haja un nou sistema de finançament just, que serà la nostra principal exigència perquè és essencial per a poder prestar serveis de qualitat a la nostra ciutadania”.

Últimas noticias

Contenido relacionado