domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

‘Save The Date’ torna a Vila-real per a l’organització de celebracions

Vila-real presenta este cap de setmana un complet aparador d’idees per a l’organització de celebracions a través de la fira Save The Date que, per tercer any, impulsa la Unió de Comerç Vila-real (Ucovi) com un esdeveniment temàtic amb especial protagonisme per a les noces i comunions.

La cita tindrà lloc a la Casa dels Mundina i compta amb la participació de 18 empreses de la ciutat, que posaran a l’abast del públic els seus productes i serveis, tots enfocats a l’organització de noces, comunions i altres celebracions. Save The Date obrirà les seues portes de forma gratuïta els dies 28 i 29 de setembre en horari d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, el dissabte; el diumenge l’horari serà d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

Des de Ucovi apunten que amb este esdeveniment “volem posicionar-nos com un aparador únic, on les parelles i els pares amb fills en edat de prendre la Primera Comunió acudisquen a la recerca de tot el necessari per a celebrar les seues noces, comunió o qualsevol altre tipus de celebració, tot això amb empreses de la nostra pròpia ciutat”.

Així mateix, afigen que “el nostre objectiu és propiciar un lloc de trobada on els professionals del sector puguen donar-se a conéixer i mostrar la seua oferta i el públic trobe la millor proposta de serveis per a qualsevol esdeveniment”. Així, el públic que acudisca a la fira Save The Date podrà trobar empreses especialitzades de diferents sectors tals com: vestits de núvia, nuvi, vestits de festa, vestits de comunió, tocats, complements, perruqueria, animació d’esdeveniments, wedding planner, música per a esdeveniments, fotografia i vídeo, agències de viatge, floristeries, joieria, sabateria, etc.

Save The Date no és una fira d’estands sinó que la posada en escena de les empreses participants es realitzarà a manera de recreació d’una gran celebració. Com a novetat, segons expliquen des de Ucovi, “tindrem una gran decoració al carrer que convidarà a entrar en l’esdeveniment i un photocall a l’interior, a més d’un taller sobre com fer invitacions personalitzades”.

Les empreses participants són: Menta d’Aigua Flors, Marinna’s Novias, Beatriz Heredia, Tot Labors, Niuet Moda Infantil, Mcglo Complements, Escapa’t Viatges i Esdeveniments, Nautalia Viajes, Juanjo Goterris Fotógrafo, José Luis Pérez Fotografía, Gloria Miró Estilistes, Anabel Monzó Centre d’Estètica, Discomóvil 3G, Joieria Hec-Ma, OAC Adeslas Vila-real, Lima Limón Eventos, Conte Contat i Wanda Parc.

Últimas noticias

Contenido relacionado