martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Sant Joan de Moró i Vall d’Alba patrocinadors del XV Congrés del Tècnic Ceràmic

Els Ajuntaments de Sant Joan de Moró i Vall d'Alba se sumen a la nòmina d'institucions públiques que patrocinen el XV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic.

Els Ajuntaments de Sant Joan de Moró i Vall d’Alba se sumen a la nòmina d’institucions públiques que patrocinen el XV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic que se celebrarà els dies 7 i 8 del pròxim mes de novembre a Castelló, i que es desenvoluparà sota l’epígraf El tècnic i la transformació digital.

Els alcaldes de Sant Joan de Moró i Vall d’Alba, Vicente Pallarés i Marta Barrachina, respectivament, han coincidit a l’hora d’assenyalar que la col·laboració de tots dos ajuntaments en el Congrés de ATC “és la lògica conseqüència de la importància que té la indústria ceràmica en els nostres municipis, no sols a nivell econòmic, sinó també a nivell social i cultural”. En aquest sentit, a més, Pallarés i Barrachina es mostren partidaris de l’ús dels recobriments ceràmics en tota mena d’obres públiques i aposten perquè la província de Castelló “es converteixen en el millor aparador de les qualitats i possibilitats de la ceràmica a nivell arquitectònic i decoratiu”.

El president de l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro, assegura sentir-se “molt satisfet” per iniciar una relació de col·laboració amb tots dos ajuntaments, ja que, d’aquesta manera, “aconseguim afegir al nostre projecte a dos municipis de gran importància en el clúster ceràmic espanyol, la qual cosa ens permet estar encara més prop de la realitat tant de les empreses com dels tècnics ceràmics”. En aquest sentit, Montoro puntualitza que és imprescindible “la integració de les institucions públiques en el sector ceràmic perquè el nostre clúster funcione com una gran empresa, que és el que ens permetrà mantindre el nostre lideratge mundial”.

Últimas noticias

Contenido relacionado