martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Sandra Julià número 1 de Ciudadanos per Castelló en les pròximes eleccions

Julià és subdelegada d'Organització de Cs de la província de Castelló.

Ciudadanos (Cs) Comunitat Valenciana ha comunicat que María Muñoz, Marta Martín i Sadra Julià, repeteixen com a número u de la formació política per a les pròximes eleccions per les províncies de Castelló, València i Alacant, respectivament.

Sandra Julià

Maria Sandra Julià Julià (Moncofa, 1971). Estudis de Diplomatura en Empresarials. Programa Executiu en Gestió Pública (ESADE). Ha desenvolupat la seua carrera en diferents llocs de treball en el sector del taulellet, bancari i també en el sector públic a Escòcia. Entre 2015 i maig de 2019, ha sigut portaveu de Cs a l’Ajuntament de Moncofa. Diputada per Castelló en Ia XII i XIII Legislatura en el Congrés dels Diputats.
A més, és subdelegada d’Organització de Cs de la província de Castelló.

María Muñoz

María Muñoz Vidal (València, 1978). Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Postgrau en Gestió Patrimonial i Banca Privada per la Universitat CEU Cardenal Herrera de València. Postgrau en Urbanisme per la Universitat de València. Ha desenvolupat la seua carrera professional com a gestora de banca personal i en banca privada. Ha sigut col·laboradora en el programa La Brujula d’Onda Cero. Des de maig de 2019, diputada en la XIII Legislatura en el Congrés dels Diputats, sent portaveu d’Hisenda de Cs i presidenta de la Comissió d’Economia i Empresa.

Marta Martín

Marta Martín Llaguno (Alacant, 1972). Doctora en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra. És Catedràtica de Deontologia Publicitària i Teoria General de la Informació de l’àrea de Comunicació Audiovisual i Publicitària de la Universitat d’Alacant. És la Secretària de Programes del Comité Autonòmic de Ciutadans a la Comunitat Valenciana. Diputada en les XII i XIII Legislatures en el Congrés dels Diputats, és portaveu de la Comissió d’Educació i Esports.

Últimas noticias

Contenido relacionado