martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Sancho: “L’agressivitat i el nerviosisme del PSOE demostren que des de Compromís estem fent les coses bé”

El portaveu del Grup Municipal ratifica les declaracions del seu company Santi Cortells denunciant la pujada de l’IBI a la ciutat i lamenta l’anunci d’un possible pagament simbòlic en les autovies, anunciat per Ábalos (PSOE).

El portaveu del Grup Municipal de Compromís per Vila-real, Josep Pasqual Sancho, ha eixit al pas de les declaracions del portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, en les quals ataca al portaveu adjunt de la formació, Santi Cortells, que ahir mateix va denunciar la pròxima pujada de l’IBI als veïns i veïnes i els motius oferits per l’alcalde.

“L’agressivitat i el nerviosisme del PSOE demostren que des de Compromís estem fent les coses bé”, assegura, “una oposició responsable i argumentada que es troba amb la falta de principis dels qui ostenten i s’acostumen a les majories absolutes”. “Quan vam decidir no formar part de l’equip de govern, va ser per aquest tipus d’actituds, ho hem viscut durant massa temps”, afig, “és clar que no som el Compromís que els agradaria: submís i callat, per això els fa tanta ràbia que fem ús de la nostra llibertat d’expressió, com a Grup Municipal i com a col·lectiu”. En aquest sentit, Sancho corregeix a Serralvo i li recorda que “Santi Cortells és portaveu adjunt i la seua veu és tan vàlida com la meua i representa el sentir de tots els nostres militants. Si ahir va denunciar ell la situació és perquè està autoritzat per a fer-ho quan no estic jo” i afig que “algunes de les acusacions abocades pel portaveu de l’equip de govern, a banda de ser falses, irradien odi a títol personal contra un regidor que ha demostrat la seua gran vàlua i trajectòria”.

El líder de Compromís, així mateix, lamenta que “igual que ja denunciàvem ahir, hui ja podem lamentar obertament que el programa ocult del PSOE a nivell nacional comença a eixir a la llum, com ocorre a la ciutat, ja que el ministre Ábalos, el mateix que anunciava que anava a liberalitzar l’AP-7 reconeix ara que és possible que fins i tot es pague un peatge simbòlic en les autovies”. “Compromís continuarà denunciant les injustícies quan calga fer-ho, moleste a qui moleste -com hem fet sempre amb les sentències del PP-, igual que aplaudirà allò que es faça bé, però no tolerarem actituds com les del senyor Serralvo, que ha preferit continuar insultant abans que donar arguments per a reforçar la seua teoria”, conclou.

Últimas noticias

Contenido relacionado