domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Salomé Pradas (PP) lamenta que el PSOE amenace a Castelló amb imposar un peatge en l’A7

La senadora i vicepresidenta de la comissió de Foment del Senat registra pregunta per a aclarir l'anunci de Ábalos d'estudiar un pagament per l'ús de les autovies gratuïtes: "La nostra província no mereix un PSOE que sense liberalitzar l’AP7 estudia com cobrar l'autovia A7, el tram de la qual entre Vilanova i el nord bloquegen".

“Castelló no mereix un Govern que bloqueja inversions i que ara amenaça amb cobrar per l’ús de l’única autovia gratuïta de Castelló, l’A7”. Així ho ha considerat Salomé Pradas, senadora del PP i vicepresidenta de la comissió de Foment, que avui ha presentat una pregunta per a exigir al ministre de Foment, José Luis Ábalos, que no impose a Castelló la seua amenaça d’imposar peatges en l’A7.

L’anunci del ministre que reconeix que estan estudiant mesurades per a imposar un pagament “simbòlic” en autovies que en l’actualitat són gratuïtes. “Per al cas de Castelló aquesta imposició s’aplicaria sobre l’A7, l’autovia que el Govern de Mariano Rajoy va anunciar que anava a completar amb la construcció de tres nous trams, amb 48 quilòmetres de longitud i una inversió de 434 milions d’euros, i que el PSOE ha bloquejat”.L’anunci “cau com una llosa per a una província, Castelló, que està maltractada pel PSOE”. “No solament ens bloquegen el futur amb la seua negativa a invertir en la nostra província, sinó que ara amenacen amb imposar un peatge a l’única autovia que és gratuïta”.

Per a Pradas, “resulta vergonyós que el PSOE faça aquest tipus d’anuncis quan en el cas de Castelló ni tan sols han sigut capaços de liberalitzar l’autopista AP7”. “És evident que el PSOE empobreix a Castelló i la castiga de forma reiterada negant-nos el creixement i el futur”. Una política “d’abandó que porta pobresa i pèrdua d’oportunitats quan la nostra és una terra privilegiada, que mereix una aposta decidida i amb convicció per a garantir el desenvolupament que els nostres veïns mereixen”. Des del PP, “anem a seguir defensant els interessos d’aquesta terra”, ha explicat la secretària del Grup Parlamentari Popular en el Senat, “perquè Castelló mereix l’arribada d’inversions que posen en valor el potencial turístic, comercial i empresarial que posseeix una província única i capdavantera”.

Últimas noticias

Contenido relacionado