martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Sales (PP) dóna la mà a Martí per a exigir al Consell la inversió que reobri la carretera entre Cabanes i Orpesa

El diputat provincial i portaveu del PP, Vicent Sales, aposta per treballar units per a garantir la inversió de la Conselleria d'Obres Públiques que reobri la carretera.

El diputat provincial i portaveu del PP, Vicent Sales, ha donat la mà al president de la Diputació, José Martí, per a exigir del Consell la inversió que permeta reobrir al trànsit la carretera de Miravet. Situada entre Cabanes i Orpesa, este tram de set quilòmetres està tancat des del passat dos de juliol “i a l’espera d’una solució que ha de ser definitiva”. “És evident que els pegats han estat útils per a resoldre puntualment la situació, però s’ha de caminar cap a una solució integral i per a això oferim el nostre suport i esforç al president de la Diputació”.

Per a aconseguir-ho, “hem de creure en este vial, com vam fer nosaltres quan aprovem pegats periòdics mentre el PSOE i els seus socis s’encadenaven a les màquines perquè no es fes la nova carretera”. “Nosaltres sempre apostarem per este traçat, per donar suport a la competitivitat de la província, i apostar pel teixit comercial i empresarial”.

Per això, “és evident que la Conselleria d’Obres Públiques ha d’aprovar un pressupost que permeta finançar l’obra i que garantisca la seguretat i el servei als veïns”. En aquest sentit, ha considerat Sales, “el nostre suport al president per a exigir de la Generalitat l’arribada d’una inversió que està bloquejada i que genera no només riscos entre els residents que han d’utilitzar este camí per a accedir als seus habitatges, sinó a més una pèrdua econòmica substancial per a un municipi, Cabanes, que ja ha notat el minvament d’ingressos”.

Des del PP, tal com ha assenyalat el portaveu, Vicent Sales, “esta institució provincial ha de continuar sent útil per als nostres pobles, com vam fer amb els pegats que es van aprovar a Miravet. No obstant això, la solució definitiva ha d’arribar de mans d’un Consell que ha d’assumir les seues competències, en lloc de tirar pilotes fora. Per a exigir este pressupost i esta millora, ens tindran sempre”, tal com ha considerat el diputat provincial del PP.

Últimas noticias

Contenido relacionado