martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Roben als Cavallers de la Conquesta en la seua nit més especial

Els lladres no s’han pogut emportar moltes coses, tan sols van forçar la porta, i van agafar begudes, un micròfon i altaveus.

Els Cavallers de la Conquesta hi han rebut una notícia molt trista en la seua nit més especial, ja que la seua Ermita de Sant Francesc de la Font de Castelló, ha sigut expropiada durant la matinada, abans de l’acte de la Vetlla d’Armes que, com cada 8 d’octubre, quan cau la nit, reconeix als nous membres de l’entitat.

Els lladres no s’han pogut emportar moltes coses, tan sols van forçar la porta, i van agafar begudes, un micròfon i altaveus.

L’Ermita de Sant Francesc, al peu de la Magdalena, és de propietat municipal, encara que està cedida per al seu cuidat i conservació, des de fa dècades, a la Germandat dels Cavallers de la Conquesta.

Esta entitat cultural té com a finalitat la conservació i protecció del llegat històric del Rei Jaume I, i dels personatges que el va acompanyar en la pressa de les terres de la província de Castelló. Cal recordar, que a Jaume I se li deu la fundació de Castelló, gràcies al privilegi de trasllat concedit el 8 de setembre de 1251.

Últimas noticias

Contenido relacionado