martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Rescatada una dona en alta mar a la platja de la Malva-rosa de Borriana

La Policia Local de Borriana ha rescatat esta vesprada a una dona que nadava mar endins a la platja de la Malva-rosa. El succés ha començat al voltant de les 15.53 hores quan un veí de la localitat ha alertat a la Policia Local a través d’una trucada telefònica a la Sala de Comunicacions, comunicant que en la riba de la platja de la Malva-rosa d’esta localitat hi havia un home d’avançada edat molt alterat perquè, pel que sembla, la seua filla s’havia endinsat en el mar nadant, vestida i sense fer cas a les seues indicacions perquè tornara a la riba.

Destinats efectius de la Policia Local s’han comprovat els fets i s’ha mobilitzat a l’embarcació de Salvament Marítim amb base en el Port de Borriana per a procedir al rescat de la dona. En l’embarcació han pujat dos agents de la Policia Local de Borriana per a orientar a la tripulació de la zona exacta en la qual podria trobar-se la dona.

Davant el cas omís a les indicacions dels agents i equip de rescat i que la seua vida podia córrer perill, un dels agents municipals, s’ha llançat a l’aigua per a procedir al seu rescat, sent auxiliat per un efectiu de Salvamar.

Ja en l’aigua, la dona, que podria tindre alterades les facultats mentals, ha oposat una gran resistència activa al seu rescat. Malgrat estes dificultats i trobant-se mar endins, amb aigües ja profundes i cert onatge, l’agent ha aconseguit rescatar a la dona, en principi sense cap lesió, amb l’auxili de l’operari de Salvamar i gràcies a la intervenció de l’altra agent, la qual ha rebut lesions en un braç per part de la dona rescatada, que en tot moment ha oferit resistència activa, unes lesions que han requerit atenció mèdica.

La dona rescatada, de 37 anys i veïna de Vila-real ha sigut traslladada per efectius sanitaris a l’Hospital de la Plana, després d’atracar l’embarcació de Salvamar en el Port de Borriana al voltant de les 17.00 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado