miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Representants socialistes es concentren a l’AP7 per agrair al govern de Sánchez l’alliberament

Tant el president del PSPV-PSOE a la província, Ernest Blanch, com l'alcaldessa de Castelló, hi han insistit en què els socialistes "complissen el que prometen".

Representants socialistes de gran part de municipis per on passa l’AP7 s’han reunit este dimecres a l’entrada del peatge Nord de Castelló per “agrair públicament a Pedro Sánchez la liberalització del peatge que tindrà lloc a partir de gener”, com ha recordat l’alcaldessa de la capital de la Plana, Amparo Marco.

Tant el president del PSPV-PSOE a la província, Ernest Blanch, com l’alcaldessa de Castelló, hi han insistit que els socialistes “complissen el que prometen”. A més, han aprofitat per a recordar que “mentre els governs del PP renovaven la concessió cada vegada que està arribava a la seua fi, ha estat un govern socialista el que llevarà els peatges en este tram”.

Amb la presència de regidors i portaveus municipals socialistes a ajuntaments castellonencs, des d’Almenara fins a Vinaròs, els representants del PSPV on també estaven candidats al Congrés i al Senat a les eleccions vinents, la “reivindicació històrica de l’alliberament”, com ha reiterat Marco, s’ha considerat també com una mesura, “en favor de la competitivitat”. I com ha apuntat també la Diputada en Corts, Sabina Escrig,“un pas cap a la igualtat de la gent perquè cobres el que cobres, si ja no has de pagar, pots anar una via que abans s’havia de pagar”.

El candidat al Senat, Artemi Rallo també ha insistit en el desig que “tots els partits es sumaren a eixa satisfacció de l’alliberament”, fent clara referència a la menció que el president provincial havia fet als “peatges blans” que en el seu moment plantejaren els populars.

Últimas noticias

Contenido relacionado