martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Quatre persones detingudes per robatoris en cases de camp a Figueroles

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones, com a suposats autors de dos robatoris, sent el primer perpetrat en una casa de camp i el segon en una finca agrària i ramadera, tot això en la localitat de Figueroles.

Durant el mes de Setembre de 2019 en la Caserna de la Guàrdia Civil de la localitat de l’Alcora es van presentar dues denúncies, en la primera denunciaven la sostracció de l’interior d’una casa de camp de televisors, un microones i diversos efectes de cultiu, valorat tot això valorat en més de 3.000 Euros.

En la segona denúncia informaven de la sostracció de l’interior d’una finca agrícola i ramadera de bateries de grans dimensions pertanyent a una maquinària pesant del tipus
retroexcavadora, quedant la mateixa inutilitzada, així com més de 160 gàbies metàl·liques d’encofrat, per valor de més de 2.000 euros Per tals motius els Guàrdies Civils pertanyents a l’Equip Roca de Castelló, a través de l’anàlisi i estudi continu dut a terme pels agents experts en la investigació d’este tipus de delictes i dels diferents “modus operandi” en el que a robatoris i furts es refereix, van donar com a resultat la identificació de diversos sospitosos especialitzats en robatoris i furts en el camp.

Continuant amb altres gestions més complexes i tècniques, es va procedir a la identificació plena de quatre persones que van intervindre en la comissió dels fets delictius.

Per tot això es va procedir a la seua localització i detenció, tractant-se de quatre homes d’edats compreses entre 35 i 48 anys, veïns d’Almassora, com a suposats autors de dos delictes de robatori.

S’han pogut recuperar quasi tots els efectes sostrets que han sigut entregats als seus legítims propietaris.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Deganats dels Jutjats de Castelló.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip ROCA de Castelló i de la Guàrdia Civil de l’Alcora.

Últimas noticias

Contenido relacionado