miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PSPV condemna les pintades a les seus de Castelló, Nules, Borriana i Almassora

El secretari provincial, Ernest Blanch, puntualitza que cal "minimitzar la importància, perquè estes actuacions són fruits d'accions molt aïllades i persones molt concretes".

L’Executiva Provincial del PSPV a la província de Castelló expressa la seua “condemna més ferma” contra els atacs patits per les seus socialistes de les agrupacions locals de Nules, Borriana, Almassora i Castelló este cap de setmana.

Les pintades amb la frase “El Valle no se toca aparegudes a les esmentades seus sembla que encara estiguen “caldejant” més l’ambient preelectoral que en les últimes hores està “coincidint” amb temes tan candents com la sentència i reaccions del “Procés” i totes les reaccions al voltant de l’exhumació del Valle, seguides també en segon pla per les “continuacions” dels litigis començats per determinades agrupacions referents a la retirada de monuments vinculats a l’època franquista o amb connotacions d’eixe temps, com ara el tema de les creus.

Amb tot, en este últim capítol de les pintades, que cal dir, en el cas d’Almassora no han estat úniques, ja que al costat de la pintada de menció al “Valle” hi havia una altra posterior que havia ratllat la primera i escrit al costat “Almassora Antifeixista” ja ha estat condemnat pels socialistes. Així, el secretari general provincial, Ernest Blanch, ha lamentat la “violència dels qui no accepten les regles de la democràcia” i ha garantit que “aquests atacs no impediran que els socialistes continuem treballant per a recuperar la memòria i garantir la justícia democràtica i la dignitat”.

Blanch ha manifestat la seua solidaritat amb els companys i companyes de Nules,Borriana, Almassora i Castelló. “No deixarem de defensar allò que és just. La intolerància no té cabuda en la nostra democràcia”.

De tota mamera, Blanch, en declaracions a Actualitat Valenciana,  també deixa clar que tot i condemnables també cal “minimitzar la importància, perquè estes actuacions són fruits d’accions molt aïllades i persones molt concretes, i no han d’interferir ni alterar per a res la convivència i no són en absolut el naixement de cap conflictivitat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado