domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Vila-real celebra la missa i la processó de la Mare de Déu de Gràcia

La Mare de Déu de Gràcia recorre els carrers de Vila-real acompanyada per sant Pasqual en una solemne processó.

Vila-real celebra la missa solemne i processó de la Mare de Déu de Gràcia que s’ha celebrat pels carrers Sant Roc, Bayarri, Major Sant Jaume, plaça de la Vila, plaça Major, Major Sant Doménec, Zumalacárregui, Sant Antoni i Sant Roc fins a l’església Arxiprestal.

La Moreneta ha recorregut els carrers del centre de la ciutat acompanyada del patró de la ciutat, Sant Pasqual. L’alcalde i la reina i dames han encapçalat la processó.

L’Agrupació Musical Virgen de Gracia ha celebrat el seu desé aniversari amb una trobada de les bandes de cornetes i tambors que han participat en les diferents edicions del Pregó musical, que organitza l’entitat. La trobada ha comptat amb una jornada de portes obertes al Centre de Congressos, Fires i Trobades, en la qual els membres de les bandes han rebut uns detalls commemoratius, amb la participació de l’alcalde, José Benlloch, reina i dames, i el regidor de Festes, Diego A. Vila, entre d’altres. Les bandes han assajat les peces que, a la vesprada, faran sonar en la processó de la Mare de Déu de Gràcia.

Últimas noticias

Contenido relacionado